Meld je aan als DJ bij Music Power Radio

Spread the love

Ligt de muziek tussen je oren? En weet je precies wat je wel en juist niet moet vertellen tegen je luisteraar? Meld je dan aan als Radio DJ op musicpowerradio.nl Wat vragen wij van jou? – Je hebt beschikking over een radiostudio (stabiele Computer) – Je bent ouder als 16 jaar – Je bent enthousiast en leergierig – Je kan tegen opbouwende kritiek. Wat bieden wij jou? – Coaching van je presentatie’s door mede teamleden. – Een fijn team – Een plek in onze radioprogrammering – Promotie matriaal & Jingles Aanmelden Meld je aan als Radio DJ bij musicpowerradio.nl door een aanmelding te sturen via https://www.musicpowerradio.nl/aanmelden

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media