Memoires Prince verschijnen in oktober

Spread the love

De memoires waar Prince rond zijn overlijden mee bezig was, verschijnen op 29 oktober. Dat heeft uitgeverij Random House vandaag bevestigd, zo melden Amerikaanse media. In The Beautiful Ones, zoals het boek heet, wordt het onafgemaakte manuscript gecombineerd met zeldzame foto’s, knipsels en liedteksten. Het boek beschrijft hoe een jonge Prince zich als muzikant ontwikkelde en volgt zijn leven tot aan de vooravond van zijn grote internationale doorbraak. Dat gebeurt onder meer via door Prince met de hand geschreven liedteksten. In maart 2016 sloot Prince een overeenkomst om zijn memoires op te schrijven. Niet veel later, op 21 april, overleed de zanger. Hij werd 57 jaar oud. Oorspronkelijk zou het boek in het najaar van 2017 verschijnen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media