SWITCH komt terug met “I Love You More”

Spread the love

Vorige maand brachten we je de trailer voor de aankomende biopic, The Bobby DeBarge Story. Het lijdt geen twijfel dat Bobby een onuitwisbare indruk achterlaat op soulmuziek met zijn prachtige falsetto, gemarkeerd tijdens zijn ambtstermijn met SWITCH. Hoewel Bobby in 1995 voortijdig overleed, hebben de resterende originele leden van de band, namelijk Greg Williams, Eddie Fluellen, Phillip Ingram en de oude gitarist Michael McGloiry de muziek niet gestopt. Ze hebben de groep gaande gehouden met optredens door het hele land.

De jongens zijn de laatste tijd ook in de studio geweest en hebben net een nieuwe single uitgebracht met de titel “I Love You More.” Het is een mooi liefdeslied over het uitgeven van je leven met de juiste. De teksten en vocalen gaan rechtstreeks naar het hart en doen denken aan de klassiekers die we kennen en waarderen van SWITCH als “There’ll Never Be” en “I Call Your Name.” Gedeeltelijk zeggen de teksten: ik moet mijn weg vinden, het is waar / Forever ziet er veel beter uit, want ik ben hier bij jou … Ik hou meer van je, dat doe ik. En ik ga mijn leven met je doorbrengen. ‘

Zingende leadvocalen op deze gladde snit, die een stedelijk volwassen eigentijds gevoel heeft, is Akili Nickson, die sinds 2003 bij SWITCH is geweest. Hij heeft Bobby DeBarge verafgood en die invloed is goed te horen op dit nummer. Akili schreef ook het album samen met Roosevelt Griffin, Jr. en oprichter van SWITCH, Greg Williams.

In de paar dagen sinds de release van “I Love You More” heeft SWITCH lovende recensies gekregen. Zoals gedeeld op de Facebook-pagina van Phillip Ingram, zei een programmadirecteur van de radio: “Mannnn, dit nummer slaat hard”, terwijl een andere zei dat ze het nummer meteen op haar afspeellijst zet. Nog een andere persoon die het opgewonden hoorde riep Greg Williams uit: “Het is een hit! Dit is het huwelijksrecord uit 2019!” En met een bruiloftsseizoen net om de hoek of al aan de gang voor sommigen, konden we niet meer instemmen met die beoordeling.

Bekijk hieronder “I Love You More” en geef wat liefde aan SWITCH!

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media