Gladys Knight helpt Boy George een “trein” te vangen

Spread the love

Het is niet echt een koppeling die voor de hand liggend lijkt, maar vandaag is de release van het nieuwe duet tussen Gladys Knight en de popster Boy George and Culture Club uit de jaren 80. “Runaway Train” is een remake van een nummer uit Culture Club’s 2018-album Life, dat door de samenwerking nieuw leven werd ingeblazen. Knight heeft tot nu toe een goede 2019 gehad, waaronder een geweldige prestatie in de Super Bowl – hoewel ze vreemd afwezig was tijdens het Motown 60-evenement.

Ze klinkt geweldig op deze nieuwe single, die een rijdende midtempo is die wordt geopend met een retro piano en drumbeat, en volgt met een weelderiger stijl uit de jaren 70-stijl. Het nummer werd opgenomen in de herfst van 2018 en Knight heeft het ook uitgevoerd tijdens een cameo-optreden tijdens een Culture Club-concert in Los Angeles. Het is altijd geweldig om haar te horen, en “Runaway Train” is geen uitzondering. Bekijk hieronder ‘Runaway-train’ en vertel ons wat u denkt.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media