Quincy Jones verandert zijn homageconcert naar Michael Jackson

Spread the love

Oorspronkelijk aangekondigd als een wereld exclusief, zal Quincy Jones ‘tribute concert aan Michael Jackson op de O2 in Londen op 23 juni eindelijk vergelijkbaar zijn met die van de Europese tour * van de producer van Off the Wall, Thriller en Bad. Na de controverse die werd opgewekt door de uitzending van de documentaire Leaving Neverland, heeft de productie van het concert de voorkeur gegeven aan het wijzigen van het programma en de affiche door alle vermelding van Michael Jackson te verwijderen.

Nu ondertiteld Soundtrack van de jaren tachtig, bevat het verschillende titels van de King of Pop in symfonische versie met enkele speciale gasten. * Volgens onze bronnen zou Quincy Jones tijdens deze concerten slechts twee titels op het podium moeten regisseren.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media