Lasperanza heeft cover album met “Seeds”

Spread the love

k wilde geen eenvoudige covers doen. Ik wilde de arrangementen veranderen, of het nu een ritmisch of een harmonisch aspect was, soms allebei, terwijl ik altijd een soul / jazz-smaak had. Geef de liedjes een nieuw leven in plaats van alleen maar een nieuwe lik verf. ” Dat zijn de woorden van de beroemde saxman en oprichter van Lasperanza, Rico Garofalo. De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde muzikant en producer had in de loop van de jaren met veel van de grootheden gewerkt en hij had een duidelijke visie over wat hij wilde creëren voor zijn eigen project. Het resultaat is Seeds, een geweldig nieuw album dat een aantal klassieke nummers opneemt en ze een geheel nieuw gevoel geeft.

Bekijk onze review van Seeds. Garofalo heeft een aantal ongelooflijke vocalisten meegenomen voor het project, waaronder Kayleigh O’Neill, Rhiannon Penney, Colette Connor, LaAerial, Hannah White, Heidi Vogel en Keni Stevens. Hij heeft ook een lange lijst met favoriete nummers verfraaid tot een hechte reeks van tien, en de resultaten zijn verbluffend. Het project ontving vroege buzz voor “Under The Moon en Over the Sky” en een ambitieuze kijk op “Working Day and Night,” maar de hele collectie is iets bijzonders (bekijk onze review). We zijn verheugd om Seeds te presenteren als ons nieuwste SoulTracks Featured Album. Bekijk het hieronder; dit is misschien het voorjaarsalbum waar je naar op zoek was.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media