Raheem Devaughn publiceert nieuwe single “JUST RIGHT”

Spread the love

3-time Grammy genomineerde singer-songwriter-producer en 2019 NAACP Image Award-genomineerde voor Outstanding Male Artist, RAHEEM DEVAUGHN brengt New Single uit, “JUST RIGHT” (Testify) “van zijn aankomende 7e release van het studioalbum,” The Love Reunion “, komt op 28 juni 2019 “JUST RIGHT” (Testify), is geschreven door The Love King, Raheem Devaughn en geproduceerd door Tim Kelley (de ene helft van meerdere bekroonde producers, Tim & Bob). “Just Right is een aanstekelijk volkslied, gecomponeerd om niet alleen vrouwen van zwarte en bruine kleur maar ook alle vrouwen wereldwijd te vieren”, zegt Raheem. “Zonder twijfel, ik voorspel dat het een van de urban wedding songs van het decennium zal zijn,” voegt hij eraan toe. De single is momenteel beschikbaar op alle streaming- en downloadplatforms nu via de afdruk van het SRG / DMG-label.

OVER RAHEEM DEVAUGHN Temidden van zijn nu tien jaar durende gestage klim naar internationale R & B bekendheid en bekendheid, was hij de zangerszanger, een volleerde damesman, de fellas ‘fella en de “go-to” moderne R & B / soulcrooner met gevoeligheden gelijktijdig geaard in het verleden en het heden.

Inderdaad, RAHEEM DEVAUGHN heeft veel betekend voor de hedendaagse muziekcultuur en zijn steeds groter wordende kernpubliek, waarvoor hij een combinatie van prestigieuze prijsuitreikingen / nominaties en meerdere releases op de chart-topping heeft vergaard. “Er wordt veel gesproken over ‘King of R & B’ en ‘King of Soul’, maar ik heb genoeg muziek voor de komende tien jaar, ‘zegt de drievoudig Grammy-genomineerde singer / songwriter. “Ik heb letterlijk genoeg muziek voor het decennium om uit te brengen. Als ik nu stopte met opnemen en zei dat ik vijf jaar niet zou opnemen, heb ik genoeg muziek voor tien jaar. Dus ik kan niet wachten, want ik ben gewoon aan het opwarmen. ” Zoek in de tussentijd naar RAHEEM DEVAUGHN om te blijven sprankelen, prikkelen en verleiden met zijn meest authentieke soulstijlen te midden van deze bedwelmende, sfeerveranderende verzameling liedjes waar hij zijn hart en ziel in heeft gestrooid. “Dit album is hier met de hand gemaakt om de wereld te doordrenken … mensen samen te brengen.

Ik ben hier om een ​​van de grootste van mijn generatie te zijn. En dat is niet gebaseerd op albumverkoop en hype, of wat voor realityshow ik ben. Het is puur gebaseerd op de muziek, gebaseerd op de cultuur … en gebaseerd op stijl en gratie. Ik ben niet alleen muzikaal opgegroeid, maar ook persoonlijk. Het lijkt op het verhaal van de feniks die opkomt … Ik kom uit het vuur. ‘

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media