Whitney McClain nieuwe single Fireplace

Spread the love

We hebben geschreven over jonge zangeres Whitney McClain toen ze nog maar een tiener was, maar de jonge zanger, een afstammeling van de legendarische gitarist Marlon McClain van Pleasure, is zich blijven ontwikkelen tot een topartiest met een gevoel van muziekgeschiedenis die doordringt haar muziek. Voor haar nieuwste single heeft Whitney de klassieke sound van een ballade in Smokey Robinson-stijl en levert een volwassen vocale uitvoering op het soort jam dat perfect is voor, nou ja, zittend voor de open haard. Het is geweldig om te zien hoe deze voormalige tienerzanger voor onze ogen rijpt tot een solide R & B-artiest.

Luister op https://www.soultracks.com/first-listen-whitney-mcclain-fireplace

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media