30 meter Stevie Wonder-muurschildering komt naar Detroit

Spread the love

Detroit’s Music Hall is de thuisbasis geweest van vele geweldige optredens in de afgelopen 90 jaar, en nu zal het de thuisbasis zijn van een enorme 100 voet hoge muurschildering van Stevie Wonder, zittend aan de klavieren.

Nu geschilderd door de in Londen gevestigde kunstenaar Richard Wilson – op zijn eigen kosten niet minder – belooft de muurschildering weer een van de steeds dramatischer wordende kunstwerken te worden die de skyline van Detroit bepalen. De 45-jarige Wilson vertelde de Detroit Free Press dat hij een superfan van Wonder is. “Voor mij is hij de grootste levende zanger, songwriter en muzikant. Over 300 jaar ben ik er zeker van dat hij zal worden gezien als een Beethoven, Mozart, Bach – een soort epische invloed op de mensheid. “Wilson heeft eerder grotere muurschilderingen gemaakt in andere steden van notabelen zoals Roy Ayers en Will Smith. De muurschildering moet in de komende weken voltooid zijn.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media