Interview met Chanté Moore

Spread the love

inger Moore staat op het punt twee albums in een paar weken uit te brengen: haar 7de studioproject, The Rise of the Phoenix en een verzameling kerstliedjes Christmas Back to You. De mogelijkheid voor het SoulRnB-team om hem enkele vragen te stellen waarop ze in een exclusief interview ermee heeft ingestemd te antwoorden! U staat op het punt om uw 7e album, “The Rise of the Phoenix”, uit te brengen. Kun je ons meer vertellen over wat deze titel voor jou symboliseert?

Deze titel is een metafoor, een beeld dat mijn huidige gemoedstoestand samenvat. Na goede momenten, maar ook veel ontberingen in mijn leven als kunstenaar en vrouw, kom ik in een fase waarin ik dingen beter accepteer en gebruik maak van het moment. Het is een beetje een wedergeboorte. Ik heb nu meer vertrouwen in de toekomst! Ik heb mijn hart in dit album gelegd en ik hoop dat het publiek het zal voelen. Met wie heb je het gemaakt?

Ik produceerde het album met Lil ‘Ronnie (“beats4thestars” op Instagram). Hij is een geweldige producer die me veel heeft gebracht omdat hij veel van me eiste. Het bracht me ertoe nieuwe aspecten van mijn vocale palet te exploiteren. Ik heb ook met verschillende auteurs samengewerkt en we hebben zoveel gewerkt dat ik uiteindelijk meer dan 30 titels voor dit project heb opgenomen! Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in een tweede album, een verzameling kerstliedjes waar ik binnenkort ook uit ga. Door deze ervaring hervatte ik mijn smaak voor creatie. Na het ervaren van een periode van artistieke uitdaging, voel ik me klaar om weer verder te gaan en ben ik bijzonder trots op dit project. Trouwens, ik realiseerde me bij toeval dat het precies 25 jaar na de release van mijn eerste album “Precious” (uitgebracht op 29 december 1992) zou verschijnen! Wat kun je vinden op dit album “Christmas Back To You”?

Het album bevat 4 covers van klassiekers, waaronder “Silent Night” en “Have Yourself A Merry Little Christmas” en 7 nieuwe nummers gecomponeerd voor dit project. Ik ben heel blij dat ik deze muziek vrijwel gelijktijdig met het opus “The Rise of the Phoenix” aan mijn publiek kan aanbieden. Ik heb zelden de gelegenheid gehad om zo te worden blootgesteld en het is een heel mooi gevoel! Ik ben het ook verschuldigd aan het geweldige team dat me begeleidt bij deze projecten. Je geeft deze nieuwe albums vrij op je eigen label, CM7 Records. Kun je ons meer vertellen over deze keuze?

Ik nam deze richting omdat het 4 jaar geleden is dat ik een nieuw album publiceerde en ik nu met meer autonomie wil werken. Het doel is ook om beter in staat te zijn om de vruchten van mijn werk te plukken. Dit alles vereist veel persoonlijke investeringen, maar het is zeer de moeite waard om het eindresultaat te zien als je zoveel van jezelf in een project steekt.

Ik heb ook het gevoel dat dit einde van het jaar bijzonder intens zal zijn en ik kan niet wachten om mijn muziek met mijn publiek te delen! In tegenstelling tot sommige andere artiesten, heb je een ongelooflijke vocale vaardigheid bewaard. Wat is je geheim?

Ik ben geen specifieke coach, hoewel ik het graag zou willen doen, in het bijzonder lessen van lyrische zang. Eigenlijk is mijn stem wat het is, omdat ik gewoon voor mezelf zorg. Ik ben heel voorzichtig met de kwaliteit van mijn slaap. Het is iets dat echt essentieel is. Weet je, ik denk soms aan Michael Jackson die wegens gebrek aan slaap anesthesieproducten gaat consumeren … met de ernstige gevolgen die volgden. Dit is een serieus onderwerp. Ik besteed ook aandacht aan mijn dieet, ik heb geen verslaving en houd een goede balans dankzij de mensen om me heen, inclusief mijn familie.

Wat vind je van de huidige R & B?

Ik hou van de R & B en ik waardeer dat deze stijl doorgaat. Ik denk dat de zaken positief zijn veranderd. Tegenwoordig zingen veel artiesten van verschillende afkomst of kleuren R’nB. Mensen zoals Christina Aguilera of Justin Timberlake hebben een echte R’n’B / soul-essentie. De lijnen zijn nu minder duidelijk, een zwarte artiest kan worden gerangschikt in de pop charts en een witte artiest kan worden gerangschikt in de R’n’B charts. Ik vind het heel positief. Het publiek heeft tegenwoordig enorme macht in handen. Als hij ervoor kiest om een ​​album illegaal te downloaden in plaats van het te kopen, voorkomt hij dat de artiest succesvol is en dus de kost verdient. Ik denk dat mensen moeten begrijpen dat als ze de artiesten die ze liefhebben niet ondersteunen, ze niet meer van hun kunst kunnen leven. Persoonlijk heb ik de kans om mijn muziek te leven, maar ik wil dat het publiek begrijpt dat het maken van muziek geen “hobby” is. Het is een roeping, een passie maar dat kan alleen bestaan ​​als het publiek de kunstenaar steunt.

Wat vindt u van de plaats van internet en sociale netwerken in de huidige muziekindustrie?

Ik hou van sociale netwerken omdat ze me in staat stellen gemakkelijk contact te maken met mijn fans over de hele wereld. Aan het begin van mijn carrière, toen ik bijvoorbeeld een fanbrief uit Japan ontving, was ik helemaal onder de indruk omdat deze persoon erg ver van me leek. Sindsdien heeft het internet de game veranderd en een band met het publiek over de hele wereld gecreëerd. Soms heb ik moeite om te weten hoeveel ik mezelf persoonlijk op internet moet onthullen. Ik ben een redelijk gereserveerde persoon en ik wil mijn privacy echt beschermen, maar tegelijkertijd weet ik dat het publiek me meer wil leren kennen. Dat alles maakt me soms een beetje terughoudend over het gebruik van sociale netwerken.

Wat is je beste scene-geheugen?

Sterker nog, ik heb er twee. De eerste vond plaats in 1992. Mijn carrière ging net van start en als onderdeel van een concert zong ik op het podium terwijl mijn moeder in het gehoor was. Ik zal nooit vergeten hoe ze me die avond aankijkt. Ik zag hoe trots ze op me was en dit moment markeerde me voor het leven. De tweede herinnering is een avond toen ik voor het eerst in het Apollo Theater zong. Na mijn stint, eenmaal achter de schermen, omhelsde Louis Silas, de manager van mijn eerste label (Silas Records) me en feliciteerde me hartelijk. Deze man en zijn team hebben me veel geholpen in mijn debuut en ik ben heel dankbaar.

Van alle nummers in je repertoire, welke heb je het liefst? Ik zou zeggen “This Moment Is Mine”.

Ze praat veel tegen me. Ik schreef het in een moeilijke tijd en ze gaf me de kracht om op te staan. Het lied legt uit dat je je niet op het verleden moet concentreren en vooruit moet gaan. Ik denk dat we allemaal moeilijke tijden doormaken en ik schreef dit lied om hoop te geven aan degenen die willen luisteren!

Ons interview loopt ten einde, dank u Sung voor dit exclusieve interview, SoulRnB wenst u veel succes met “The Rise of the Phoenix” en “Christmas Back To You”! Heel hartelijk bedankt ! Ik hoop op een dag het Nederlandse publiek te ontmoeten en ik houd van Parijs. Stuur alsjeblieft het bericht naar alle SoulRnB-community!

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media