WHITNEY – A Tribute by Glennis Grace 20 jaar na de laatste show van Whitney Houston in Nederland

Spread the love

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Rotterdam Ahoy, staat Glennis Grace ook in de Rotterdamse poptempel met haar fenomenale eerbetoon aan de legendarische zangeres. Lovende reacties en recensies Eerder konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van een indrukwekkende show waarin Glennis op ongekende wijze de hits van haar heldin ten gehore bracht.

Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies blijkt dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren ’80 en ’90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop geroemd om haar stemgeluid en bezieling. Glennis over de overweldigende reacties: “Na de shows ontplofde het op social media.

Zoveel mensen die er heel graag bij hadden willen zijn, maar geen ticket meer konden krijgen. Ook tijdens de show merkte je al vanaf het eerste nummer hoe Whitney Houston nog in de harten van zoveel mensen zit. Ahoy is de plek waar Whitney Houston haar laatste concert in Nederland gaf. Zo bijzonder en een enorme eer! In de tussentijd ga ik me ook richten op het uitbrengen van mijn eigen repertoire, maar september 2019 staat weer even in het teken van Whitney.” Vrijdag en Zondag 10 september 2019 €35,00 Ahoy Arena Deuren open: 18:30 Aanvang: 20:00 Rotterdam Ahoy Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media