De Hamiltones Release Debuut EP “Watch the Ton3s”

Spread the love

R & B-groep De Hamiltones hebben een lange reis gemaakt sinds ze opkwamen als achtergrondzangers van Anthony Hamilton. Die break-out bereikt nu een hoogtepunt, want de groep heeft hun debuut-EP “Watch the Ton3s” uitgebracht. Het project biedt gasten Ricco Barrino en Phonte of Little Brother, die op de remix verschenen aan eerder uitgebrachte single “Money Can not Buy”.

Het project bevat vijf nieuwe sentimentele liefdesliedjes en een remix en is geladen met hemelse harmonieën, zorgvuldig gemaakte teksten en live instrumentatie die teruggaan naar een tijd waarin je niet alleen naar muziek luisterde, je voelde het ook. “We kunnen zo nu en dan schakelen, maar dit is een soul / R & B EP – feel good-muziek.” Zegt 2E van de groep. De Hamiltones zijn de inwoners van Noord-Carolina J. Vito, Tony Lelo en 2E. De soul trio’s naam werd geboren uit hun werk als back-up vocalisten voor Grammy-winnende R & B / Soul-artiest Anthony Hamilton. Terwijl ze op tournee waren met Hamilton, een verbluffend publiek over de hele wereld, zong het trio zangers gekscherend een evangelievertelling van Drake’s “Hotline Bling” tijdens de repetitie.

Het opgenomen beeldmateriaal van hun uitvoering werd vervolgens geüpload naar Facebook en vergaarde meer dan een miljoen views in iets minder dan 24 uur. De groep ging door met het maken van meer vertolkingen van populaire liedjes, die allemaal internetgevoelens werden.Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media