The New Power Generation met tribute aan Prince naar o.a. Melkweg

Spread the love

The New Power Generation brengt de show ‘Celebrating Prince’ eind 2019 naar Nederland! De band die vanaf 1990 de legendarische zanger Prince begeleidde, geeft een tweetal shows in Amsterdam en Heerlen.

The New Power Generation naar Melkweg

The New Power Generation keert in het najaar van 2019 terug naar Nederland voor twee optredens! Op dinsdag 3 december 2019 is de oude begeleidingsband van de iconische Prince te bewonderen in de Melkweg te Amsterdam. De volgende dag, op woensdag 4 december 2019, betreedt het gezelschap de bühne van Theater Heerlen. De formatie brengt met deze shows een ode aan ‘His Royal Badness’ met een show vol megahits. Het zijn er teveel om op te noemen, maar klassiekers als ‘Purple Rain’ en ‘Kiss’ passeren ongetwijfeld de revue. In augustus 2018 brachten de heren ook een bezoek aan Nederland, voor een tweetal clubshows in Amsterdam en Tilburg.

Tickets

Kaarten voor ‘Celebrating Prince’ zijn reeds te verkrijgen via de website van de desbetreffende podia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Eerbetoon aan Prince

Samen met Prince nam de formatie verschillende albums op, waaronder het iconische ‘Diamonds And Pearls’ en het nog altijd populaire ‘Love Symbol’. Na het overlijden van de wereldster in 2016 besloten de heren een ode te brengen aan hun vriend door middel van een tribute-tour. De shows werden goed ontvangen en een nieuwe tournee volgde. De leadzang is in handen van Mackenzie Green, die zich in 2018 bij het gezelschap voegde.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media