Nieuwe single Marc Staggers

Spread the love

Marc Staggers  ” Lets Go Out Night ‘LP was een winnaar over de hele linie … niemand tegengekomen die niet onder de indruk was van alles … het volmaakte moderne soulalbum !!! Marc heeft zojuist de volgende single uit de collectie uitgebracht – het ultra smakelijke ‘All I Need And Want Is You’. Het duet met Nia Simmons was altijd een hoogtepunt van het album en het klinkt nog steeds goed … en zo goed is de nieuwe mix ervan die komt met dank aan Mr Reliable … Nigel Lowis. Iets meer up-tempo, Nigel creëert een enorm dansbaar bed waarover Marc’s Vandross gestileerde zang heel vooraan blijft zitten – in perfecte harmonie met mevrouw Simmons.

Nog meer goed nieuws? Marc zal binnenkort in Groot-Brittannië aankomen om deel te nemen aan de DSG Thames Summer Soul Cruise … hij zingt live als de zielploeg vrolijk zijn oude vader Thames op zondag 21 juli tussen 13.45 – 18.00 uur vrolijk naar beneden stort. Schip ahoy !!!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media