The Temptations viert het 59-jarige carrière-jubileum tijdens het jaarlijkse Apollo Theatre Spring Gala

Spread the love

Maandagavond markeerde de 14e verjaardag van het jaarlijkse Lente Gala van het Apollo Theater. Het met sterren bezaaide evenement, dat wordt aangekondigd als het grootste liefdadigheidsevenement van het jaar in het theater, werd georganiseerd door comedian-actrice Amanda Seales en had een feestelijk benefietconcert met optredens van de Temptations, Estelle, Jose James, Liv Warfield, Morris Day en The Time, Black Violin en de cast van Broadway’s “Is not Too Proud: The Life and Times of The Temptations.” Om dit jaar het startschot te geven, sprak Seales haar dankbaarheid uit voor het dienen als avondmeesteres van ceremonies.

“We kijken allemaal graag terug op de legendes. We houden allemaal van nostalgie, dus laten we vanavond de iconen van gisteren opnieuw bekijken met de stemmen van vandaag, gevuld met de hoop van morgen, “zei Seales tijdens haar openingsmonoloog. “En dat is waarom ik hier ben. Ik ben zowel vereerd als nederig om deze zeer speciale avond te vieren. Een heel bijzonder gezin vieren – de wereldberoemde Apollo. ” Voorafgaand aan hun snelle opkomst van de muziek in de vroege jaren zestig, zochten The Temptations naar de wereldberoemde locatie in Harlem als een rigoureus oefenterrein voor hun merkententoonstelling. “We zijn hier in het vuur gedoopt”, zei het stichtend lid, Otis Williams, tijdens de feestelijke toespraak van de groep. “Oh ja, we herinnerden ons de dagen dat we vijf tot bijna zes shows per dag zouden hebben. Ik ben zo vereerd en blij dat zoveel mensen komen kijken wat er gebeurt in de wereldberoemde Apollo. Mijn geschiedenis is erg illuster geweest … deze fase brengt een heleboel herinneringen terug. ”

“Toen ik opgroeide in Detroit – toen ik een korte doo-top was – hoorden we over de Apollo toen ze zeiden: ‘Man, als je niet bij de Apollo komt, zullen ze je dat laten weten.’ we zagen dat toen we hier aankwamen, “herinnerde Williams zich. “We zagen mensen worden opgejaagd, gekooid, allerlei spullen naar hen gegooid. Het was dus een interessante carrière-verzorging. Ik zal je vertellen wat het voor de Temps heeft gedaan, we zijn teruggegaan naar Detroit en we hebben houtschuur. We zouden onszelf niet in zo’n soort dilemma hebben moeten bevinden, maar hier zijn we 59 jaar later. ‘

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media