CAMEO is na 19 jaar terug met een nieuwe single

Spread the love

Toen ik vanmorgen wakker werd, was het laatste dat ik verwachtte om mijn e-mail te zien een gloednieuwe single van de legendarische funkact Cameo. Maar de band die bekend staat om zijn gedenkwaardige hits als ‘She’s Strange’, ‘Word Up’, ‘Candy’ en ‘Single Life’, is terug met de eerste nieuwe single in meer dan 19 jaar.

Het nummer lijkt in wezen een solo nummer van Blackmon onder de naam Cameo, maar het heeft zeker de houding en funk van een klassieke Cameo-hit. Het lied gaat over een mooie vrouw die voorbij loopt en een man die een directe analyse van haar en een gametime-beslissing maakt – om haar gewoon door te laten gaan. “El Passo” moet oude Cameo-fans tevreden stellen en een nieuwe glimlach opbrengen. Bekijk het hieronder en verwelkom Larry Blackmon weer bij SoulTracks! Cameo – “El Passo”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media