Ex-vrouw R. Kelly wil alimentatie zien

Spread the love

Andrea Kelly, de ex-vrouw van de omstreden zanger R. Kelly, is het gedrag van haar vroegere man helemaal zat en vindt dat hij maar een baantje moet gaan zoeken om zijn maandelijkse alimentatie aan haar te kunnen betalen. Dat vertelde ’Drea’ toen ze te gast was bij TMZ Live, waar ze samen met hun dochter Buki Abi plaatsnam.

Drea spuwde vuur en zei onder meer dat het haar „geen bal uitmaakt wat hij doet, zolang hij maar betaalt.” R. Kelly zou zijn ex nog steeds zo’n 32.000 dollar schuldig zijn, nadat hij eerder dit jaar al een grote achterstand aan haar afbetaalde.

Het juridische team van de zanger beweert echter dat het hier om een rente ging, maar volgens TMZ is ’slechts’ 11.500 dollar het bedrag aan rente en is de resterende som geld bedoeld voor alimentatie en een bijdrage voor de opleiding van de kinderen. R. Kelly zelf meent nog altijd dat „het hartstikke goed gaat met zijn zaken.”

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media