Ex-vrouw R. Kelly wil alimentatie zien

LOS ANGELES, CA - JUNE 30: R. Kelly performs onstage during R. Kelly, New Edition and The Jacksons at the 2013 BET Experience at Staples Center on June 30, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Earl Gibson III/Getty Images for BET) ATLANTA, GEORGIA - FEBRUARY 08: TV personality Andrea Kelly attends "Here We Go Again" Atlanta premiere at Boogalou Lounge on February 8, 2016 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paras Griffin/WireImage,)

Spread the love

Andrea Kelly, de ex-vrouw van de omstreden zanger R. Kelly, is het gedrag van haar vroegere man helemaal zat en vindt dat hij maar een baantje moet gaan zoeken om zijn maandelijkse alimentatie aan haar te kunnen betalen. Dat vertelde ’Drea’ toen ze te gast was bij TMZ Live, waar ze samen met hun dochter Buki Abi plaatsnam.

Drea spuwde vuur en zei onder meer dat het haar „geen bal uitmaakt wat hij doet, zolang hij maar betaalt.” R. Kelly zou zijn ex nog steeds zo’n 32.000 dollar schuldig zijn, nadat hij eerder dit jaar al een grote achterstand aan haar afbetaalde.

Het juridische team van de zanger beweert echter dat het hier om een rente ging, maar volgens TMZ is ’slechts’ 11.500 dollar het bedrag aan rente en is de resterende som geld bedoeld voor alimentatie en een bijdrage voor de opleiding van de kinderen. R. Kelly zelf meent nog altijd dat „het hartstikke goed gaat met zijn zaken.”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media