Nile Rodgers helpt KC & The Sunshine Band om ‘More’ te krijgen

Spread the love

Van 1975 tot 1980 scoorde het in Miami gevestigde disco-ensemble KC & The Sunshine Band een hoop massieve dancehits die resoneerden met zowel soul-, pop- als disco-publiek: “That’s the Way (I Like It),” “Get Down Tonight, “” I’m Your Boogie Man “en” Please Do not Go “- om er maar een paar te noemen.

Hoewel ze de afgelopen drie decennia regelmatig live zijn gebleven, is hun opname-uitvoer sinds het midden van de jaren 80 sporadisch. Het is een paar jaar geleden dat we hoorden van Harry Casey en het bedrijf, maar ze zijn terug met een nieuw nummer dat ook de gitaarlegende en Chic-oprichter Nile Rodgers bevat. “Give Me Some More (Aye Yai Yai)” is een dance-nummer in zijn roots, maar heeft een eilandgevoel en een vrij aanstekelijke hook. Het wordt ook door KC uitgebracht in letterlijk tientallen alternatieve mixen. Bekijk hieronder “Give Me Some More” en laat het ons weten als het je in beweging zet.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media