Zangeres Christina Wells brengt nieuwe single uit “Ready Or Not”

Spread the love

Op de eenjarige verjaardag van haar televisiedebuut America’s Got Talent staat de Houston-krachtpatser, Christina Wells, klaar om ons alle gevoelens te laten voelen met de release van haar eerste originele nummer, “Ready or not”. Met America’s Got Talent in de achteruitkijkspiegel, vertoont Christina’s carrière geen teken van vertraging. Van optredens op nationaal tv-evenement tot muziektheater, privé-evenementen en gala’s, deze meid staat in brand! “Ready or not” is een powerhym met een R & B-invloed ondersteund door soepele zang. Christina’s eerstejaars single werd geproduceerd en opgenomen in iconische Sugar Hill studio’s waar artiesten zoals Solange en Little Wayne hebben opgenomen. Haar dynamische team bestaat uit de met Grammy, Dove en Stellar bekroonde Billy Dorsey en JayTel Birmingham II van The Bridge Life, evenals Nick Johnson van Flatline Music.

“Ik kan niet geloven dat ik net een jaar geleden bad voor de kans om iets te zingen, alleen maar om gehoord te worden. En nu zing ik mijn eigen originele lied! Dit nummer is op dit moment een themalied voor mijn leven. Dit is mijn strijdkreet! “- Christina Wells “Ready or not” is geproduceerd en gearrangeerd door Nick Johnson, met JayTel Birmingham II co-schrijven en bij te dragen zijn enorme talent als de vocale Arranger. Toen Billy Dorsey, uitvoerend producent en co-schrijver Christina vroegen “Wat is jouw boodschap?”, Begon ze de boodschap uit te drukken die ze al zo lang wilde delen, en de woorden “Ready or Not” was geboren. OVER CHRISTINA WELLS Christina Wells is een zanger, actrice en inspirerende spreker uit Houston, TX. Na jarenlang als Registered Nurse voor anderen te hebben gezorgd en als alleenstaande moeder van haar twee ongelooflijke zonen, Ethan en Ty, begon Christina aan een reis van zelfontdekking die haar naar de America’s Got Talent-fase en nationale erkenning zou leiden.

Spelen is altijd al iets geweest binnen Christina. Maar een reeks afwijzingen voor haar uiterlijk, in plaats van haar talent, begon de diva binnenin haar te kalmeren. Na een geweldige uitvoering in de musical Hairspray, in een gemeenschapstheater in Deer Park, Texas, werd een lang sluimerend vuur opnieuw aangestoken. Christina’s podiumcredits zijn Sylvia van All Shook Up met Theatre Under The Stars, Charilee in Honky Tonk Angels Holiday Spectacular in Stages Repertory Theatre, Jewel in The Best Little Whorehouse in Texas, en Motormouth Maybelle in Hairspray bij Art Park Players in Deer Park. Christina was een aanbevolen solist in Super Bowl LIVE! gepresenteerd door Verizon Wireless en ze draagt ​​trots de titel van Houston’s Pride Superstar voor 2016-2017.

Ze werd ook uitgeroepen tot de F.A.C.E Awards-entertainer van het jaar 2016! Tijdens haar tijd op America’s Got Talent, Christina won de rechters en de harten van Amerika – waardoor het helemaal naar de halve finale. Christina was ook bekend als vrij spreker tijdens haar tijd op de nationale televisie. Nieuwspublicaties zoals USA Today, Forbes, People.com, The Houston Chronicle en Billboard Magazine gaven haar alle aandacht als uitvoerder met een boodschap van positiviteit, terwijl ze ook “het dak van het Dolby Theatre af blazen”. Christina is nu bezig met het vermaken en inspireren van de wereld met haar krachtige stem en haar oprechte boodschap van hoop en liefde. SOCIALE MEDIA EN EXTRA MUZIEK MEDIA

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCP3EfrdHbwLnRR4PvcoZKxw Spotify: https://open.spotify.com/artist/1trZUoL3agsL3yqrtbasn4 iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/christina-wells/874289122 Facebook: https://www.facebook.com/singchristina/ Instagram: https://instagram.com/singchristina_ Twitter: http://twitter.com/singchristina Website: https://christinawells.com/

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Social Media