Dinsdag 25 juni laatste show en dan 4 weken vakantie

Spread the love

Beste luisteraars en kijkers van de site. Op disndag 25 juni is voorlopig mijn laatste show en zal 4 weken niet te horen zijn op Music Power Radio. Dat houdt niet in dat we helemaal niets doen want de site blijft bijgewerkt worden en op Music Power Radio zal ik op de site actief blijven want deze jongen blijft deze vakantie gewoon thuis. Alleen zal ik niet te actief zijn want vakantie is vakantie en ik ben niet altijd snel met het bijwerken daarvan. Op 23 juli beginnen de shows weer tot aan de volgende vakantie half september.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media