Twee nieuwe/oude leden toegevoegd in het team van MPR

Spread the love

Er zijn weer twee nieuwe leden bijgevoegd bij Music Power Radio. De dames zullen de Chat Administrators zijn in de MPR Chat. Zij gaan je gezellig bij staan als het stil valt op de chat.

Maartjuh

Hoi, Ik ben Maartje.

Vanaf april 2017 ben ik begonnen bij Music Power Radio, als Dj. Ik ben er een tijdje tussen uit geweest maar ik ben weer terug. Nu als Chat admin. Ik wil het de bezoekers van de chat, zo fijn mogelijk maken, zodat ze zich welkom voelen. Ik zelf heb een grote passie voor muziek. Mijn genre is voornamelijk rock muziek, soft, classic en Hardrock. Maar ik luister graag naar vanalles. Heb je vragen in de chat en over de chat, schroom je niet en vraag maar raak, en dan kijken we naar een oplossing.

Veel liefs Maartje

Chantal

Ik ben Chantal ooit begonnen als dj bij mpr

Ik ben een tijdje weg geweest maar nu als Chat Admin weer terug op de gezelligste radio van het internet het is altijd gezellig in de chat ik wil jullie daarom graag verwelkomen om een praatje te maken met mij en de andere chatters en ervaar die gezelligheid,

Groeten Chantal

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media