Handschriftexpert buigt zich over testamenten Aretha Franklin

Spread the love

De drie handgeschreven testamenten die van de hand van de vorig jaar overleden Aretha Franklin zouden zijn, gaan nader onderzocht worden. De rechtbank in Michigan oordeelde dinsdag dat een handschriftexpert ernaar gaat kijken om vast te stellen of de documenten daadwerkelijk door de soulzangeres zijn geschreven. Dat meldt de New York Post.

De testamenten, waarvan twee uit 2010 en één uit 2014, werden in mei aangetroffen in een van haar woningen. Sommige passages zijn echter niet zo goed te lezen, dus is het niet duidelijk aan wie ze wat nalaat. In het document uit 2014 zou wel staan dat ze Kecalf Franklin, een van haar vier zoons, haar bezittingen wil nalaten. Hij probeert dit nu dan ook voor elkaar te krijgen in de rechtbank.

De testamenten, waarvan twee uit 2010 en één uit 2014, werden in mei aangetroffen in een van haar woningen. Sommige passages zijn echter niet zo goed te lezen, dus is het niet duidelijk aan wie ze wat nalaat. In het document uit 2014 zou wel staan dat ze Kecalf Franklin, een van haar vier zoons, haar bezittingen wil nalaten. Hij probeert dit nu dan ook voor elkaar te krijgen in de rechtbank.

Gelijk na het overlijden van Aretha besloot de familie dat haar nicht Sabrina Owens verantwoordelijk zou zijn voor haar bezittingen, zoals haar woningen. Voorlopig blijft dit zo.

De Queen of Soul overleed vorig jaar op 16 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media