O’Jays, Evelyn Champagne King neenm deel aan de Philly Music Walk of Fame

Spread the love

De Philadelphia Music Alliance (PMA) heeft vandaag aangekondigd dat The Philadelphia Orchestra, The Hooters, The O’Jays, Evelyn “Champagne” King, WMMR air persoonlijkheid Pierre Robert, muziekindustrie executive Jody Gerson, en filantroop Dorrance “Dodo” Hamilton zullen worden toegevoegd naar de Philadelphia Music Walk of Fame als leden van zijn Klasse van 2019. Ze zullen formeel samen worden ingewijd dinsdag 22 oktober 2019 tijdens middagceremonies langs de Avenue of the Arts en worden gevierd met een speciaal groot gala-evenement in The Bellevue Philadelphia .

Tickets voor het Philadelphia Concert Hall Gala Dinner 2019 in The Bellevue zijn NU te koop via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/2019-philadelphia-music-alliance-gala-tickets-68159249149

“Dit jaar wordt geëerd met een verscheidenheid aan genres – van klassiek tot rock tot Philly soul – een van de meest volleerde en volleerde leidinggevenden, en een geliefde filantroop wiens bijdragen aan muziekonderwijs in onze stad zonder weerga zijn, “zei PMA-voorzitter Alan Rubens, bij het doen van de aankondiging.

“Dit jaar zijn we bijzonder gelukkig om via onze eer de ongelooflijke impact te kunnen illustreren die Philadelphia heeft gemaakt in een breed scala van rijken in verschillende facetten van de muziekindustrie, en waarom onze stad nog steeds een van de elite is voor het produceren en het voeden van buitengewoon en bekroond talent, “voegde PMA-bestuurslid Randy Alexander toe.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media