Zangeres Vera Brown brengt nieuwe single “Yes We Can Can” uit | LUISTER!

Spread the love

Zangeres Vera Brown is een zuidelijke meid die momenteel in Pennsylvania woont. Haar zuidelijke ziel, zachte houding, uitgebreide muziekachtergrond en passie voor Gods volk zijn een combinatie die een magnetische personificatie voor een kunstenaar creëert. Vera Brown is een uitverkoren vat van God, een gezalfde stem en een vrouw die wordt aangemoedigd door haar stem en door haar ongelooflijke leven.

Vera begon haar professionele zangcarrière bij de R & B-groep Neo Experience meer dan 40 jaar geleden. Na Sassafras, met wie ze in 1978 hun titelloze album uitbrachten. In 1979 trad ze toe tot The Ritchie Family (ter vervanging van de groep The Village People), ter vervanging van Ednah Holt en werd hun officiële zanger. Van 1979 – 1983 bracht Vera meerdere hitsingles uit, waaronder “Bad Reputation”, “Put Your Feet To The Beat” en “Where Are The Men”.

Vera verliet R & B-muziek op zoek naar een diepere spirituele relatie met de Heer en om de roeping van haar leven te aanvaarden voor het evangelie van Jezus Christus, hoewel lied in lof- en aanbiddingmuziek. Ben Pressley, Vera is met haar eerste album SOMEBODY (2018) naar voren gekomen als solo-evangeliekunstenaar.

SOMEBODY is uitgebracht op het indie-label EnZMood Music Group van Vera en Ben en wordt nu verspreid via Enon Music Group. Het album werd genomineerd voor een CD Baby Independent Music Award 2019. Het prijsplatform van Baby is voor onafhankelijke artiesten en producenten die onafhankelijk zijn samengesteld met een muziekcatalogus. Ben werd ook genomineerd voor een 2019 Independent Gospel Artists Alliance Award (IGAA) voor producent van het jaar.

De nieuwe single van Vera, “Yes We Can Can”, is een remake van de klassieke hit van Pointer Sisters waarin ze met passie en met een authentieke, funky doorgaande vibe levert.

Draagt ​​”Yes We Can Can” op Atlanta Live TV op dinsdag 6 augustus. Atlanta Live TV wordt om 19.00 uur uitgezonden in heel Georgië en wordt uitgezonden op http://watc.tv/atlanta-live/ en via de Atlanta Live Facebook pagina.

Via haar muziek drukt Vera de liefde en vreugde van de Heer uit, en dat alle transformaties, alle obstakels, alle dromen en verlangens mogelijk zijn.

“Ik dank God voor het zegenen van mij met een gave van muziek en om te worden overwogen om Hem te dienen”, zegt ze. “Zingen voor de Heer is mijn leven en ik ben dankbaar dat hij me dit toestaat. Ik ben dankbaar voor de kracht en pijn vanwege Hem. We kunnen alle dingen doen! “

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media