Alexander O’Neal returns with the groove

Spread the love

De meeste mensen kennen zeker Alexander O’Neal, de soulster uit de jaren 80 en 90 die, met Jimmy Jam en Terry Lewis produceren, nu klassieke singles uitbrengen als “If You Were Hear Tonight” en “Fake”. Wat ze misschien niet weten is de getalenteerde Mr. O’Neal blijft opnemen van tijd tot tijd, nog steeds het leveren van dansbare jam die zijn oude fans zou plezieren.

AO’s meest recente release grijpt absoluut terug op zijn Jam- en Lewis-dagen, klinkend als een combinatie van “Fake” en “All True Man”, met productie die vergelijkbaar is met zijn grootste hits. “Denk aan Who Loves You” is zowel groovealicious als een beetje een oorworm. Het is een goede look voor een artiest die in de loop der jaren meer dan zijn fraaie uiterlijk heeft gehad en we denken dat kijkers hiervan zal genieten.

Bekijk “Think of Who Loves You” en verwelkom Alexander O’Neal terug!

Alexander O’Neal – “Think of Who Loves You”

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media