Jessica Childress wil “Slow Down”

Spread the love

De in LA gevestigde zangeres en songwriter Jessica Childress heeft een stem en een sfeer die teruggrijpt naar de beste jaren van soulmuziek. We hebben haar voor het eerst behandeld na haar verschijning op The Voice van NBC, reageerde absoluut op haar single “Far Away”, waarmee ze de hitlijsten innam.

Jessica is haar spel sindsdien blijven ontwikkelen en brengt nu een nieuwe single uit die eraan herinnert waarom we in de eerste plaats voor haar zijn gevallen. “Slow Down (For A Minute)” heeft een coole midtempo-vibe die ons in de ban houdt en haar rijke stem – die een toon geeft die vergelijkbaar is met Fantasia – brengt het allemaal prachtig thuis. Het hele ding werkt gewoon.

We denken dat Jessica iets speciaals is, dus we zijn vooral trots om de wereldpremière van dit geweldige nieuwe nummer te presenteren. Bekijk hieronder “Slow Down (For A Minute)” en verwelkom de getalenteerde Jessica Childress.

Wereld premiere
Jessica Childress – “Slow Down (For A Minute)”

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media