MOTOWN MOVIE

Spread the love

De langverwachte ‘Hitsville: The Making Of Motown’-film ging gisteravond (9 augustus) in première in Los Angeles. De film, geproduceerd door Showtime, kijkt naar Motown tijdens de periode die begon met de geboorte van Motown in Detroit in 1958 tot de verhuizing naar Los Angeles in de vroege jaren 1970.

Geregisseerd door Britse regisseurs – broers Benjamin en Gabe Turner – wordt deze langspeelfilm aangekondigd als het definitieve artikel. De film bevat eerder ongeziene beelden uit de labelarchieven en de persoonlijke collectie van Berry Gordy. De betrokkenheid van Universal Music Group betekent dat de filmmakers toegang hebben gehad tot de uitgebreide catalogus met nummers van alle Motown-sterren.

Een Amerikaanse tv-vertoning is gepland voor 24 augustus met een zeer beperkte Britse release in september.

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media