Zo! en Carmen Rodgers leveren een dance juweeltje

Spread the love

Inheemse songwriter uit Detroit, multi-instrumentalist en producer Zo! maakt al lang deel uit van de soulmuziek en houden hem in de gaten als lid van de Foreign Exchange.

Zijn albums zijn gemaakt, en hetzelfde geldt voor zijn gloednieuwe release, Fourfront. Stokley, Eric Roberson, Sy Smith, Deborah Bond en Madison McFerrin, de nieuwe schijf is nog een smakelijke toevoeging aan de benijdenswaardige catalogus van Zo!

En onder al die edelstenen waaruit we kunnen kiezen, gaan we ons voor onze nieuwste single richten op het dansbare openingsnummer, een samenwerking met Carmen Rodgers, die op tour is geweest met Zo! deze zomer.

“On The Four” heeft een doordringende beat onder het toetsenbord, en Carmen biedt een koele, ingetogen stem die precies goed werkt met de productie. We zijn dol op dit nummer … en zo ongeveer al het andere op Fourfront. Dus bekijk het hier en bekijk het volledige album, dat we hieronder hebben ingesloten. Welkom terug, Zo!

Zo! feat Carmen Rodgers – “On The Four”

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media