BeBe Winans wil “Free Free” zijn

Spread the love

Sinds zijn glorieuze samenwerking met zuster CeCe Winans die veel urban gospel-hits zoals ‘Heaven’ en ‘I’ll Take You There’ heeft voortgebracht, heeft BeBe Winans solo-spotlight behoorlijk helder geschenen, inclusief zijn autografische toneelproductie, Born for This: My Life in Muziek. En zonder twijfel heeft BeBe het leven omarmd door de muzikale hoorns met doordringende evangelieboodschappen zoals ‘In Harm’s Way’, samen met inspirerende volksliederen en tegengif, waaronder een First Listen-functie in 2018, ‘Lachen is als een goed medicijn’. Ondertussen na een lang seizoen rond de populaire toneelproductie Born for This, brengt BeBe eindelijk zijn eerste CD in zeven jaar uit.

Van het project Malaco / Regimen Records, Need You, dat ook ‘Gelach’ bevat, onze nieuwste First Listen-focus, ‘Free Free’, geeft bemoedigende woorden om onszelf te bevrijden van de persoonlijke problemen die mensen kunnen binden: ‘Laat liefde deze breken boeien. ”Terwijl de warme stem van BeBe overtuigend is, vervangt de adequate futuristische soundtrack met koper- en drumlussen af ​​en toe de beoogde boodschap. Maar ondanks dat obstakel op ‘Free Free’, is het altijd een vreugdevol moment wanneer BeBe zijn mond opendoet door zijn levenslange gave van muziek aan de wereld te bezorgen.

BeBe Winans – “Free Free”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media