De ‘Greatest Hits’ -collectie van Jackson 5 verschijnt op 25 oktober 2019 op Vinyl LP

Spread the love

Oorspronkelijk uitgebracht op 27 december 1971, omvatte de eerste singlescollectie van de Jackson 5, getiteld Greatest Hits, een buitengewone en intense periode van 18 maanden van ‘Jacksonmania’. Gevuld met hun grootste hits tot nu toe, inclusief hun vier opeenvolgende No. 1’s , het album zelf was een hit, met een piek op nummer 2 R&B en nummer 12 op de Billboard 200. Op 25 oktober zal Motown / UMe Greatest Hits uitbrengen in zijn zeldzame en gewilde quad-mix, oorspronkelijk alleen uitgegeven in Japan in 1975, op zwart vinyl LP en limited edition clear vinyl LP.

De Greatest Hits van Jackson 5 (Quad Mix) bevat alternatieve vocalen, evenals enkele instrumentatie die niet te horen is in de bekende single- en albummixen van de tracks. Omdat de quad-mixen de stereovouwen zijn, hebben de nieuwe vinyl-LP-edities van de collectie geen speciale decoder of vier luidsprekers nodig om luisteraars van de muziek te laten genieten. Originele analoge vierkanaals meesters uit de kluis van Motown werden gebruikt als audiobron voor de nieuwe LP-edities, die werden gemastered en gesneden door Alex Abrash bij AA Mastering.

De 11 tracks van de collectie omvatten het fenomenale Motown-debuut van de groep, de hitlijst “I Want You Back” en de volgende drie nummer 1 hits “ABC”, “The Love You Save” en “I’ll Be” Daar, ‘plus twee immens populaire B-kanten,’ I Found That Girl ‘en’ Who’s Lovin ‘You’. Ook wordt er ‘Sugar Daddy’ getoond, wat in december 1971 de zojuist uitgebrachte single van de Jackson 5 was (Top 10 Billboard Pop Singles en No. 3 R&B Singles).

Preorder Jackson 5 Greatest Hits (Quad Mix) op zwart vinyl LP en limited edition clear vinyl LP: https://UMe.lnk.to/J5GreatestHitsQuadPR

Jackson 5: Greatest Hits (Quad Mix)

SIDE 1
1. I Want You Back
2. ABC
3. Never Can Say Goodbye
4. Sugar Daddy
5. I’ll Be There
6. Maybe Tomorrow
SIDE 2
1. The Love You Save
2. Who’s Lovin You
3. Mama’s Pearl
4. Goin’ Back To Indiana
5. I Found That Girl

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media