Jimmy Sterling vraagt ​​”If You Were Me, What Would You Do”

Spread the love

In het begin van de jaren ’80 cultiveerde Jimmy Sterling uit Detroit een toegewijde aanhang, zowel als drummer voor Chairmen of the Board (“Give Me Just a Little More Time”) als als solozanger voor verschillende releases op het inmiddels gewilde soul indie label , Ameri-com. Hoewel zijn opname-output sinds die tijd minimaal is geweest, is hij een vruchtbare aanwezigheid gebleven op het live circuit in zijn geadopteerde huis in Los Angeles.

Sterling stapte onlangs terug in de studio om de midtempo-mover te snijden: “Als je me was, wat zou je doen?” In de capabele handen van de Britse T-Groove biedt het peinzende nummer nu een soepele en groovy remix die waarschijnlijk zal resoneren met fans van moderne soul, zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk, waar Sterling’s de afgelopen jaren een groeiend publiek heeft opgebouwd.

“Als je me was, wat zou je doen?” Is beschikbaar via digitale platforms, evenals op een 7-inch vinylpers in beperkte oplage met een niet-vrijgegeven bonusnummer aan de “B” -zijde. Neem hieronder een eerste luisterbeurt en laat ons weten wat je ervan vindt!

Jimmy Sterling
“Als je me was, wat zou je doen (T-Groove Remix)”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media