Nigeriaanse Amerikaanse zangeres Nola Adé brengt nieuwe single ‘Good To You’ uit | BEKIJK NIEUWE VIDEO!

Spread the love

De Nigeriaanse Amerikaanse opnamekunstenaar en songwriter Nola Adé brengt haar nieuwe single “Good to You” uit van haar komende album, Asaro en Yams, gepland voor release in januari 2020.

Na drie geïnspireerde jaren van schrijven, uitvoeren en verfijnen van haar ambacht, keert Nola Adé terug met de single en video ‘Good to You’, een dromerig interstellair verleidingsnummer geproduceerd door Michael Sonier uit Toronto, dat luisteraars in een sexy trance betovert. Alles over spiritueel en sensueel contact, “Good to You” werpt een sterrelicht op transparantie en kwetsbaarheid als essentiële componenten voor de ultieme vereniging van geesten. De video, geregisseerd door Varisse, is een sprankelende collage van afbeeldingen met de stralende schoonheid en gratie van Nola, de camera blijft lang hangen bij de mahonie elegantie van haar gezicht omlijst door vuurwerk en de lichtheid van haar cacaokader gedrapeerd in creme.

Nola’s 2016-debuutproject, The Love Dance EP, vond haar achter een meer pop-georiënteerde Soul-richting aan gekust met een vleugje Jazz. Voor haar komende album, Asaro en Yams, geniet Nola echter van een muzikale sfeer die Afrikaanse ritmes combineert met bedwelmende melodieën en lyrische herkauwingen over de gekmakende dilemma’s van liefde en de versterkende mysteries van het leven – de resoluties die onze reizen op aarde maken levendig en onvergetelijk. Ze noemt haar stijl ‘Afro Soul’, vermengd met het brede scala aan artiesten waarnaar ze opkwam als een Nigeriaanse Amerikaan van de eerste generatie aan de zuidkant van Chicago: Ella Fitzgerald, Mali Music, Chrisette Michele, Lauryn Hill en Jazmine Sullivan , om er een paar op te noemen.
In West-Afrika is Asaro een populair culinair gerecht dat wordt beschreven als yampap, terwijl in Amerika de wortel van dat gerecht Yams of zoete aardappelen is, een nietje van Soul Food. Nola’s albumtitel Asaro en Yams beschrijft op heerlijke wijze de dualiteit van de Afrikaanse en Amerikaanse kanten van haar leven, die ook in haar langverwachte eerste volledige album dynamisch te zien zijn.

Hoewel muziek altijd een aandachtspunt is geweest in het creatieve leven van Nola Adé, drongen haar trotse Nigeriaanse ouders erop aan dat ze een masterdiploma behaalde op elk gebied dat ze wenste. Nola koos voor entertainmentwetgeving met het bedrijfsleven als back-up en studeerde aan John Marshall Law School in Chicago. Later werd ze juridisch stagiaire bij Rush Communications in New York City, waar ze ook ’s nachts muziek speelde.

Voor haar solocarrière was Nola lid van het St. Ailbe Choir en de Black Chorus van de Universiteit van Illinois, waar ze haar rijke alt-instrument perfectioneerde onder de privéopleiding van de gerenommeerde vocale coach, Lyndia Johnson. Nola studeerde piano toen ze jong was, maar stopte toen ze naar de universiteit ging. Nola werd een volwaardige artiest, zong back-up en zong later lead in een eclectische coverband die materiaal varieerde van Aretha Franklins ‘Chain of Fools’ tot The Police’s ‘Roxanne’ tot Stevie Wonder en Bob Marley.

Toen begon de schrijfmuze van Nola te bloeien, wat ertoe leidde dat ze een soloartiest werd en shows begon voor internationaal gerenommeerde artiesten zoals Bilal, Avery * Sunshine, Hypnotic Brass Ensemble en Daley. In maart 2016 bracht ze haar debuut 7-nummer EP The Love Dance uit met ‘Bittersweet’, ‘Love’ en ‘Love Dance’.

Nola Adé bereidt zich nu voor om de wereld onder haar Afro Soul-betovering te brengen met nummers in de aanloop naar Asaro en Yams.

Ga voor meer informatie over Nola Adé naar https://www.nolaade.com/.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media