Nuwamba keert terug met “Make It Through”

Spread the love

Het is meer dan een decennium geleden dat we hoorden van getalenteerde Fort Worth, zanger / songwriter uit Fort Worth, Texas. Hij ontving toen een hoop lof voor zijn debuutalbum, Above the Water, en het was verdiend. Met elementen van Marvin Gaye en Maxwell, samen met een gezonde dosis originaliteit, bewoog hij zich door een aantal muzikale stijlen, waaronder mooie elementen van akoestische soul, humeurige Kem-achtige ballads en solide neo-soul vibes.

Nu, na een kloof tussen opnames, is Nuwamba terug met nieuwe muziek. “Make It Through” is een sexy ballad, met koele, akoestische instrumentatie en stijlvolle percussie, en met de expressieve vocalen van Nuwamba duidelijk vooraan.

Dit is geweldig ’s avonds laat dingen. Bekijk het hieronder en verwelkom Nuwamba terug bij SoulTracks.

Nuwamba – “Make It Through”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media