Drie nieuwe DJ’s bij Music Power Radio

Spread the love

Hallo allemaal,

ik ben Dennis oftewel DJ Speedy kom uit eindhoven. Ben 21 jaar en ben door me oom dj geworden. Al vanaf me 12 de ben ik druk met muziek bezig, en al 5 jaar echt als dj met veel plezier.

Ik ben Theo de Groot en woon in Middelharnis. Op het mooie eiland Goeree – Overflakkee. In 1993 begon ik met radio maken bij een lokale omroep. Het was echter in  2017 dat ik op mijn muzikale tocht. Sinds September 2019 draai ik bij Music Power Radio. Mijn hobby’s zijn dammen – naar de bioscoop gaan. En uiteraard met veel passie radio maken. Mijn favoriete muziek is top 40 disco 80 ’s en 90 ‘s. Vraag je verzoekjes aan en chat gezellig mee.

Ik ben Ron_Z. woon in Den Helder en ben al 40 jaar dj,waar onder in clubs radio en drive in shows en sinds 20 jaar op internet. verder ben ik al meer dan 20 jaar met mijn vrouwtjuhh Diana waar we samen een geweldige tweeling mee hebben  (boys). Verder hoop ik van mijn show voor iedereen een feestje temaken, dus elke zaterdag van 15.00 tm 1700 uur Happy Hour. Ik zeg tot chats en luister.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media