Allen Stone zal zijn derde album Building Balance op 8 november uitbrengen.

Spread the love

Google Translate

Deze nieuwe LP werd grotendeels geschreven in een hut in de staat Washington en opgenomen in Sound Empire Studios in Nashville met producenten Jamie Lidell, Nasri en Jeremy Most. Het album is een gestructureerd samenspel tussen R & B en soul, het resultaat van verschillende persoonlijke schrijfsessies, samenwerkingen tussen Emily King en Theo Katzman en Joey Dosik van Vulfpeck, en de teksten van Allen.

Beide sentimenteel (‘Brown Eyed Lover’, ‘Consider Me’) en gevuld met een nostalgische funk (‘Back to the Swing’, ‘Sweaters’), wordt het derde Allen Stone-album mogelijk gemaakt door de single ‘Sunny’ Days ‘, een ode soul / R & B becommentarieerd door de auteur in deze termen: “het is een positief stuk, een terugblik op het feit dat je vertrouwen hebt in jezelf in de liefde die je voelt voor iemand d andere. Als een verfrissende bries op een warme zomerdag, de melodieën humeur en comfort.

Bekijk hieronder de video van “Sunny Days”:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media