Elusiv ontslaat Detroit soul-sfeer voor “Greatest Luv”

Spread the love

Google Translate

Hoewel we hier in Detroit zitten, hadden we nog nooit gehoord van aanstormende zanger Elusiv. Maar ze heeft absoluut iets aan de hand. Ze zingt al sinds ze een tiener is, en nu komt ze naar voren met een gloednieuw album, Timeless, geproduceerd door One Way’s Craig Lane (aka Mr. Groove).

Een van de nummers van de schijf die ons heeft opgevallen is het coole midtempo, “The Greatest Luv Of All.” De snit heeft een uitgesproken jaren 80 Nuevo Soul-sfeer, met een sfeer die terug zou hebben gewerkt op de dag voor Anita Baker of Regina Belle.

Elusiv zegt over het nummer: ” The Greatest Luv Of All ‘kwam midden in de nacht. Craig maakte me wakker om 2:00 uur en vroeg me om het refrein te zingen. Ik ging de volgende ochtend weer slapen en de track werd wakker was gedaan. Gedurende die dag hebben we alle vocalen afgemaakt. We hebben toen Odell Jones toegevoegd omdat we That Temptations op het album wilden horen.

We denken dat alles heel goed werkt, en dat SoulTrackers deze zal graven. Bekijk “The Greatest Luv of All” en verwelkom Elusiv bij SoulTracks!

Elusiv – “The Greatest Luv of All”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media