Michelle Johnson heeft ons “All In” op een gunstige nieuwe single

Spread the love

Singer-songwriter Michelle Johnson is nieuw voor ons, maar muziekliefhebbers in Las Vegas kennen haar als de ‘First Lady of Jazz’ van die stad. De getalenteerde songstress maakte voor het eerst indruk als achtergrondzangeres voor PM Dawn en heeft sindsdien met zo’n opmerkelijke samenwerking gewerkt artiesten als Gladys Knight, Paul McCartney en Elton John.

Nu brengt Michelle haar boodschap als soloartiest de wereld over via haar nieuwe single “I’m All In”, de voorsprong van haar aankomende EP. Het nummer, dat begint met een akoestische piano, is een smakelijke mix van soul en pop, een prachtige ballade die wordt geaccentueerd door haar krachtige, kristalheldere stem, die enigszins doet denken aan het legendarische instrument van Stephanie Mills.

“I’m All In”, en de bijbehorende video geregisseerd door Rob DePew, is een geweldig toegangspunt voor luisteraars die nieuw zijn in Michelle’s muziek. We zijn zeker verslaafd. Bekijk hieronder ‘Ik ben alles inbegrepen’ en verwelkom Michelle Johnson bij SoulTracks.

Michelle Johnson – “I’m All In”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media