Zangeres Evvie McKinney tekent bij Motown Gospel & Capitol CMG

Spread the love

Motown Gospel en Capitol CMG hebben de ondertekening aangekondigd van powerhouse-zanger Evvie McKinney voor een exclusieve opnameovereenkomst. De opkomende performer en songwriter is ook een exclusieve publicatieovereenkomst aangegaan met Capitol CMG Publishing.

Evvie McKinney werd bekend als winnaar van het inaugurele seizoen van de tv-zangwedstrijd The Four: Battle for Stardom op FOX. De jonge zanger met zuidelijke charme verbaasde rechters Sean ‘P. Diddy ”Combs, DJ Khaled en Meghan Trainor met haar krachtige stem en onbevreesde podiumpresentatie, pakken een klap aan terwijl ze moeiteloos iconische soulnummers coverde, zoals Aretha Franklin’s“ I Never Loved A Man The Way I Love You ”en Tina Turner“ Proud Maria.”

Na het zien van Evvie triomf op The Four, was het duidelijk dat zij de zeldzame vocaliste is die even begaafd is in haar podiumpresentatie ”, zegt Monica Coates, Co-Executive Director van Motown Gospel. “Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om haar verder te ontwikkelen tot een formidabele kunstenaar.”

Een veelzijdige performer met wortels in de kerk, soul en pop, de in Memphis geboren zanger is klaar om muziek te maken met een brede aantrekkingskracht en inspirerende boodschappen. Om haar bereik te maximaliseren, brengt deze innovatieve deal de topteams op de evangelie- en christelijke marktplaatsen samen met de aanzienlijke middelen van een van de toonaangevende uitgevers in de muziekindustrie.

“We zijn vereerd om samen te werken met Evvie en het Motown Gospel-team”, zegt Josh Bailey, VP van A&R, Capitol CMG. “We kijken ernaar uit om haar muziek aan een breed publiek voor te stellen.”

McKinney wordt beheerd door Mitchell Solarek bij Maximum Artist Management. De full-service entertainmentgroep heeft meer dan twee decennia succes, met opmerkelijke klanten, waaronder 6-keer GRAMMY®-genomineerde Natalie Grant, Emmy®-genomineerde creatief directeur en televisieproducent Laurieann Gibson en 5-keer GRAMMY®-genomineerde Tauren Wells.

Evvie McKinney’s cover van de Stevie Wonder-hit “Signed, Sealed, Delivered (I’t Yours)” is onlangs te zien geweest op het Hitsville: A Motown Gospel Celebration-project, ter herdenking van het 60-jarig jubileum van Motown Records. Ze werkt momenteel aan haar debuutproject dat in 2020 wordt uitgebracht. Fans kunnen Evvie McKinney volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media