Varges Thomas kan niet wachten op “Ladies Night”

Spread the love

Varges Thomas kan niet wachten op “Ladies Night”

Mensen kunnen een specifieke scène in gedachten hebben wanneer ze de uitdrukking ‘damesavond’ horen. Voor een groot deel dankzij het klassieke lied van Kool and the Gang, gaat de verbeelding naar de club waar dames werden toegelaten voor de halve prijs en de volledige aandacht opeisten van de heren in het huis.

Zanger Varges Thomas heeft dat in gedachten op zijn nummer ‘Ladies Night’, dat is bestemd om zijn weg te vinden in de handen van DJ’s die ronddraaien bij stepper’s set. Varges zei echter dat zijn lied ook gericht is op de jongens. “Ladies Night” is een springkussen voor jongens om die binnenlandse koningin te behandelen die ook hard werkt voor het geld zoals de royalty’s die ze is.

” Ladies Night ‘is een lied om waardering te tonen aan alle vrouwen voor wat ze doen; werkende moeders, dochters, zussen, tantes, alle alleenstaande dames en andere familieleden die over het algemeen door vrouwen worden ondersteund.’ Ladies Night ‘is een lied om alle vrouwen te laten weten dat ze sterk zijn en het verdienden om als koninginnen te worden behandeld. Het is hun volkslied om de tijd te nemen en te genieten van hun harde werk dat ze bijdragen aan de samenleving. “

Bekijk het hier.

Varges Thomas – “Ladies Night”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media