Zangeres Vanessa Howard brengt op 19 oktober 2019 ‘Instantly’ een nieuwe EP uit

Spread the love

Vanessa Howard is een evangelist, een ondernemer, een vocale coach, een Gospel-artiest en een diepzinnige openbare spreker. Vanessa, geboren in Port-au-Prince, Haïti, heeft een levenslange liefde voor muziek genoten. Tegenwoordig heeft ze het Evangelie doorkruist met klassieke muziek om een ​​prachtige stroom muzikale kunstzinnigheid te vormen die zo rijk is als honing en glad is als zijde.

Ze bracht haar eerste kerstalbum WE CELEBRATE: Gospel Goes Classical uit in 2017. Haar 10-track album met vakantiefavorieten bevat een prachtig klassiek arrangement van “O Holy Night” en een soulvolle vertolking van “Silent Night”. WE CELEBRATE bevat ook een nieuw loflied voor het seizoen “We Celebrate” en de aanbiddingballad “More Than Enough”.

Vanessa keert terug in 2019 met een nieuwe EP met 4 nummers Instantly. Haar verwachte debuutalbum Gospel heeft de veelgeprezen radio-single “Alright”, die nu invloed heeft op Gospel radio.

Bovendien werkt Vanessa samen met Enon Music Group met distributiepartner Sony Music / The Orchard om ONMIDDELLIJK op 18 oktober wereldwijd uit te brengen. “Wij bij EMG zoeken naar degenen die een oprechte toewijding aan God kunnen brengen in de geest van muzikale uitmuntendheid, en we zag dat in Vanessa Howard, “zegt Garland” Miche “Waller van Enon Music Group.

Als afgestudeerd aan de University of Valley Forge met een Bachelor of Arts graad in kerkmuziek, heeft Vanessa de ongelooflijke mogelijkheid om in zes verschillende talen op te treden: Frans, Creools, Duits, Italiaans, Spaans en Engels. Haar diversiteit in muziek en tweetalige vaardigheden biedt haar de mogelijkheid om Gods licht te dienen in de meest verre, donkere hoeken van de aarde.

Ze is een gedurfde en profetische leider die ernaar streeft de wereld één persoon tegelijk te redden door één lied tegelijk. Haar stem is haar belangrijkste wapen van spirituele oorlogvoering. Een dynamisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de wereld te evangeliseren en onmiddellijk de liefde van Jezus Christus te delen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media