R&B Crooner Freddie Jackson ontvangt 2019 Black Music Honours Legend Award

Spread the love

De onvergelijkbare, Freddie Jackson, is een van de meest iconische mannelijke R&B vocalisten aller tijden !. Zijn tijdloze klassiekers zoals “Rock Me Tonight (For Old Times Sake)” (1985), “Have You Ever Loved Somebody” (1986), “Jam Tonight” (1986), “Tasty Love” (1986), “You Are My Lady ‘(1985) en’ Nice & Slow ‘(1988) hebben de crooner op de hitlijsten tot een legendarische status verheven.
Hoewel Mr. Jackson zijn plaats als R & B-legende heeft verdiend, blijft hij touren en tijdloze klassiekers maken. De 4e jaarlijkse Black Music Honours erkende de levende legende en reikte hem de The State Farm Legend Award uit. Van de eer, dhr. Jackson, enthousiast: “Ik ben vereerd, blij en nog steeds zwevend!” Om geëerd te worden door Black Music Honours spreekt boekdelen en ik ben zo dankbaar om hier te zijn om dit te ontvangen. Vaak worden rozen gegeven als je weg bent, ik ben zo gezegend om deze bewondering te ontvangen terwijl ik ervan kan genieten! “

Momenteel uitgezonden in uitzending syndicatie op Bounce TV, werd de met sterren bezaaide show georganiseerd door televisie- en radio-persoonlijkheid, Rickey Smiley en Grammy® Award-winnaar LeToya Luckett-Walker. Andere onderscheidingen waren Yolanda Adams die de Gospel Music Icon Award ontvingen; cultureel-geweten eclectische groep Arrested Development die de Hip Hop Icon Award ontving; zangeres Tamia ontving de Soul Music Icon Award en platina-verkopende groep Xscape ontving de Urban Music Icon Award uitgereikt door AT&T.
De nacht culmineerde met oprichter en voorzitter, Don Jackson, die de honorees, presentatoren en artiesten bedankte voor het onvergetelijk maken van de nacht. Hij verklaarde: “Met de Black Music Honours kunnen we de prestaties van de pioniers van Afro-Amerikaanse muziek vieren.”
De prijsuitreiking begon op bepaalde markten op Bounce TV en wordt op 20 oktober volledig uitgezonden. Ga naar de Black Music Honours-website voor meer info of klik op Blackmusichonors.com/Airtimes.html om de lokale uitzenddata en uitzendtijden te bekijken.
De 4e jaarlijkse Black Music Honours-show is Executive Geproduceerd door Don Jackson, met Jennifer J. Jackson als producent en Michael A. Johnson als producent en regisseur. State Farm keert terug als de Black Music Honours titelsponsor, naast het presenteren van sponsors: AT&T, Walmart, Chevrolet, Neutrogena Hydro Boost, Stellar TV en Central City Productions, Inc.
Meer informatie over Black Music Honours is te vinden op www.blackmusichonors.com en op sociale media @blackmusichonors #BlackMusicHonors.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media