VOOR DE LIEFDE VAN JOU ….

Spread the love

The Isley Brothers ” For The Love Of You ‘is een van soul’s meest duurzame en vertederende liefdesliedjes. Het meesterwerk uit 1975 (van het album ‘The Heat Is On’) is tientallen keren gecoverd – met name door de helaas gemiste Whitney Houston. Nu, we zijn zo blij om te melden dat het lied weer bij ons is – deze keer met dank aan de oorspronkelijke maker en soms Isley Brother, CHRIS JASPER.

Het lijkt erop dat de zoon van Chris, Michael in september trouwde en (zoals jij!) Hij zijn vader vroeg om dit zeer speciale lied op de bruiloft uit te voeren. Papa was verplicht en het resultaat was zo goed dat het Jasper-familielabel, Gold City Music, heeft besloten deze prachtige langzame danseres als single uit te brengen en er zijn misschien nog meer “re-works” in de pijplijn!

Ter informatie worden in de nummercredits alle zes “1975 Isley’s” als auteurs van het nummer vermeld. In feite was het lied oorspronkelijk een gedicht (opgedragen aan Elaine Jasper) waarvoor Chris Jasper de melodie schreef. Net als toen, om zakelijke redenen, namen alle 6 leden van de groep de schrijfkredieten.
CHRIS JASPER; For The Love Of You is uitgebracht op 15 oktober

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media