Sargent Tucker zal nooit “u vervangen”

Spread the love

Als titel van de nieuwste EP van Sargent Tucker – You Can’t Text Love Away – is Tucker fan van driedimensionale, face-to-face communicatiemodi. Dat wil niet zeggen dat er geen plaats is voor 21ste-eeuwse technologie in zijn leven; het is alleen dat Tucker gelooft dat mensen te veel tijd besteden aan het staren naar schermen op hun telefoons, tablets en laptops dan het leggen van een menselijke verbinding. Die ouderwetse gevoeligheden komen naar voren in ” No One Can Replace You “, de nieuwste single van zijn EP.
Alles aan deze melodie, van Tucker’s boterachtige maar toch volle stem tot de analoge productietechnieken, tot de bewuste beslissing om deze melodie te maken tot een ongegeneerde romantische liefde, tot een arrangement dat praktisch vereist dat koppels samen dansen, nodigt dat soort mensen uit verbinding die Tucker gelooft te missen in een steeds meer onderling verbonden – maar in diepere zin, steeds meer ontkoppelde – wereld.
Bekijk hier “Niemand kan u vervangen”.

Sargent Tucker – “No One Can Replace You”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media