Gitarist Marcus Machado brengt nieuwe single “Dig” | LUISTER!

Spread the love

Op zijn EP, 29, demonstreerde Marcus Machado zijn gitaarwaren die zich van rotshoogten tot plechtige bluespassages verspreiden – samen met scheutjes funk tot boot. Gezien dit zijn opnamebuut was, definieert zeer doorgewinterde definite deze gitarist die sinds zijn tiende professioneel speelde, in samenwerking met Ramsey Lewis, Robert Glaspar, bij het noemen van slechts enkele. Het vertrouwen van Machado brengt zijn gitaarvaardigheden in veel verschillende richtingen.

Voor de nieuwste single van Machado op Purpose Records voedt “Dig” squishy, ​​funky grooves. Hoewel de grooves een cruciale rol spelen, zijn de verschillende gitaarriffs aangedreven door Machado de ultieme ster met tinten jazz, rock en alles daartussenin. Alle instrumentatie wordt verzorgd door Machado met uitzondering van bassist Ben Carlton. In wezen ontwikkelt “Dig” zich tot een masterclass voor Machado, die zijn welverdiende artistieke gaven echt graaft.Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media