Thank God It’s Donna Met Gare Du Nord Starring Carolina Dijkhuizen

Spread the love

The Queen of Disco is back! Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby, Last Dance… Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen zijn helemaal idolaat van Donna Summer en brengen al haar legendarische danceclassics in een spetterende liveshow die de 70’s en 80’s disco feesten doen herleven. Carolina zingt niet alleen zoals de Queen of Disco, ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, heeft deze tribute goedgekeurd als waardig eerbetoon aan haar overleden zus. Dichter bij Donna kun je niet komen! Na een succesvolle landelijke theatertournee in 2019 waarbij het publiek vanaf het derde nummer stond te dansen is het tijd om deze spetterende discoshow naar de clubs te brengen.

Carolina Dijkhuizen
Carolina Dijkhuizen sleepte na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida. Daarna speelde ze in The Lion King, Bubbling Brown Sugar, The Soul of Motown II, Sister Act , Dreamgirls en The Bodyguard. Op TV is Carolina te zien geweest in De Beste Zangers, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Naast haar musicalrollen is Carolina een soulvolle zangeres met Donna Summer als inspirerend voorbeeld. In 2018 schittert ze in de muziekproductie Oldskool R&B met John Williams.

Gare du Nord
Gare du Nord debuteerde met de hit Pablo’s Blues en het album (in search of) Excellounge. De band sloot als enige Nederlandse jazzband een platencontract met het New Yorkse Blue Note label en brak met het album Sex ‘n’ Jazz door naar het brede publiek. Sex ‘n’ Jazz stond 98 weken in de Album Top 100 en is met een drievoudige platina-award het meest verkochte jazzalbum in Nederland. De band speelt al tien jaar voor volle zalen.

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Bij het bestellen kun je kiezen voor een zit- of staanplaats. Alleen kaartjes waarop ‘zitplaats’ staat vermeld geven toegang tot het balkon. De zaaldeuren gaan open om 19:30 uur.

thankgoditsdonna.com

TivoliVredenburg Utrecht Donderdag 5 maart 2020
P3 Purmerend Purmerend Vrijdag 6 maart 2002
De Oosterpoort Groningen Zaterdag 7 maart 2020
Burgerweeshuis Deventer Vrijdag 13 maart 2020
Luxor Live Arnhem Donderdag 19 maart 2020
Mezz Breda Vrijdag 20 maart 2020
Muziekgieterij Maastricht Zaterdag 21 maart 2020
Grenswerk Venlo Vrijdag 27 maart 2020
Gigant Apeldoorn Vrijdag 3 april 2020
Gebouw T Bergen Op Zoom Zaterdag 4 april 2020
LatarenVenster Rotterdam Donderdag 9 april 2020
Theater a/d/ Parade Den Bosch Vrijdag 17 april 2020
Paard Den Haag Vrijdag 24 april 2020
Muziekgebouw Eindhoven Eindhoven Zaterdag 25 april 2020
Melkweg Amsterdam Zaterdag 2 mei 2020

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media