Sheléa en Michael Lington schitteren op een kerstklassieker

Spread the love

Saxman extraordinaire Michael Lington is al een paar jaar favoriet van ons. Zijn behendige mix van hedendaagse jazz en R&B heeft een stapel sterke albums en gedenkwaardige singles gecreëerd.

En de in Kopenhagen geboren kunstenaar uit Los Angeles bereidt de release van zijn eerste vakantiealbum, A Foreign Affair Christmas, voor op 8 november. De collectie bevat Latin, Jazz, Caribbean, R&B en Deense smaken van klassieke vakantiesongs met speciale gasten Philippe Saisse, Vince Gill, Russ Freeman, Chris Standring en Dave Koz.

Een nummer dat ons opvalt, is een samenwerking met de altijd sierlijke Sheléa, een artiest waar we van houden, maar die we niet vaak genoeg horen voor onze smaak. Michael vertelt: “Ik had al een tijdje met Sheléa willen werken en was op zoek naar een geweldig nummer en project waar we mee konden samenwerken. Tijdens de liedjeselectie voor het kerstalbum wist ik dat ik een klassieke kerstballad wilde hebben daar en toen het arrangement voor ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ samenkwam, wist ik dat dit perfect zou passen. Sheléa kwam op een middag naar mijn studio en sneed de ene grote take na de andere, het was zo leuk om eindelijk om met haar te werken! “

Daar zijn we het mee eens en meer. Bekijk “Have Yourself A Merry Little Christmas” en verwelkom deze twee sterren terug op SoulTracks!

Michael Lington feat. Shelea
“Have Yourself A Merry Little Christmas”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media