Music Power Radio Top 40 binnenkort op woensdag te beluisteren.

Spread the love

De Music Power Radio zal binnenkort iedere woensdag avond te beluisteren zijn van 20.00 tot 23.00 uur. Presentatie zal gaan gebeuren door DJ Maus Wanneer de top 40 zal worden uitgezonden is nog niet bekand omdat we in de voorbereiding zijn van o.a. jingles. Elke vrijdagavond zal de nieuwe top 40 geplaatst worden op https://musicpowerradio.nl/top-40/ maar is ook te zien op deze site. Innitiatief is genomen door mezelf maar door tijdgebrek kan ik het helaas niet presenteren. Hou het nieuws in de gaten wanneer de eerste uitzending zal worden uitgezonden.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media