Stevie Wonder en Diana Ross binnenkort op Arte

Spread the love

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van het Motown-label biedt Arte twee nieuwe documentaires aan, gewijd aan Stevie Wonder en Diana Ross.

Op 29 november zal Stevie Wonder, visionair en profeet, stilstaan bij het karakter van de unieke carrière van een uitzonderlijke muzikant en een kunstenaar met een acuut politiek geweten. De volgende week, 6 december, volgt Diana Ross, Supreme Diva, de veelbewogen koers van een vastberaden veroveraar die, ondanks zijn talent en charisma, moest vechten om te winnen in de platenindustrie, zelfs een paar verpletteren rivalen in het voorbijgaan …

Gebaseerd op talloze afbeeldingen en archiefinterviews, zullen deze twee 52-minuten durende documentaires van Julie Veille ook beschikbaar zijn op Arte.TV vanaf 22 november (Stevie Wonder) en 29 november (Diana Ross).

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media