EDSILIA ROMBLEY Soulful Memories

Spread the love

Donderdag 19 maart 2020
20.15 – 22.35 uur
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

Onder de noemer Soulful Memories geeft Edsilia Rombley een kijkje in haar ziel en haalt ze muzikale herinneringen op. In dit gevarieerde programma zingt Edsilia haar eigen Nederlandse en Engelse songs, afgewisseld met liedjes die haar inspireren.

Soulful Memories
Soul is de muzikale taal van Edsilia Rombley en hiermee weet ze al meer dan twintig jaar haar luisteraars recht in het hart te raken. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek vormen Soulful Memories, een intense show die ontroert en vermaakt.

Over Edsilia Rombley
Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid: soul, pop, jazz en R&B, van up tempo tot ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Als een van de Ladies of Soul stond zij al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Met haar laatste theatertour The Piano Ballads & More stond Edsilia in vele theaters door heel Nederland. Na het winnen van de Nationale én Europese Soundmixshow halverwege de jaren negentig, vertegenwoordigde zij ons land twee keer op het Eurovisie Songfestival. In 1998 werd ze vierde met Hemel en Aarde. In 2017 vierde ze haar 20-jarig artiestenjubileum met een speciaal optreden in Theater Carré.

Bestel kaarten

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media