Soul Sisters Stilzitten is bijna onmogelijk!

Spread the love

Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder anderen Tina Turner, Aretha Franklin en Chaka Khan tijdens Soul Sisters. Stilzitten is bijna onmogelijk!

Tina Tuner, Aretha Franklin, Chaka Khan
De muziek is zwart, swingend en tijdloos. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder anderen Tina Turner, Aretha Franklin en Chaka Khan tijdens Soul Sisters. Deze spectaculaire soulvoorstelling presenteert alle grote hits uit deze muzikale stroming met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner. Haar weergaloze songs worden op spectaculaire wijze uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die de nummers begenadigd vertolken. Geniet van iconische hits als Private Dancer, Respect en I’m Every Woman tijdens een twee uur durend muzikaal spektakel. Soul Sisters is ‘Simply the Best’ voor elke liefhebber van dit bijzondere genre.

Soul Sisters
Tijdloos. Zo kan de Motown- en soulmuziek het beste worden omschreven. Motown heeft een eindeloze reeks wereldsterren voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan The Jackson Five, Stevie Wonder en Marvin Gaye. Tijdens de nieuwe voorstelling Soul Sisters komen alle legendarische hoogtepunten uit dit swingende genre voorbij. De naam van de show verraadt echter al waar de meeste aandacht naar uit gaat. Het publiek wordt overdonderd door wervelende versies van de grootste soulhits aller tijden. Bijzondere vermelding verdient daarbij het onnavolgbare repertoire van Tina Turner. De muzikanten van Soul Sisters – inclusief een indrukwekkende sectie blazers – weten de hits van Tina op overtuigende en geloofwaardige wijze uit te voeren.

Kaarten Nu Kopen

Dinsdag 18 Februari 2020 – Het Concergebouw, Amsterdam

Woensdag 19 Februari 2020 – Het Concertgebouw, Amsterdam

Donderdag 20 Februari 2020 – Het Concertgebouw, Amsterdam

Vrijdag 21 Februari 2020 – Het Concertgebouw, Amsterdam

Maandag 24 Februari 2020 – De Doelen, Rotterdam

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

De Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media